Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Encargado de la purificación de grasas
Operador de purificación de grasas
Proceso de purificación de grasas animales
Proceso de purificación de grasas de origen animal
Purificación de grasas animales
Purificación de grasas de origen animal
Responsable de la purificación de grasas

Traducción de «Responsable de la purificación de grasas » (Español → Inglés) :

TERMINOLOGÍA
encargado de la purificación de grasas | operador de purificación de grasas | operario de purificación de grasas/operaria de purificación de grasas | responsable de la purificación de grasas

fat-purification operative | fat-purification operator | fat purifier | fat-purification worker


proceso de purificación de grasas de origen animal | purificación de grasas de origen animal | proceso de purificación de grasas animales | purificación de grasas animales

mechanism of animal fat purification | process of animal fat purifications | process of animal fat purification | process of animal fat purification
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Extracción de aceite vegetal de semillas y otras materias vegetales, elaboración de residuos secos para producir piensos animales, purificación de grasas y aceites vegetales obtenidos de semillas, materia vegetal o materia animal.

Any activity to extract vegetable oil from seeds and other vegetable matter, the processing of dry residues to produce animal feed, the purification of fats and vegetable oils derived from seeds, vegetable matter and/or animal matter.


Extracción de aceite vegetal de semillas y otras materias vegetales, elaboración de residuos secos para producir piensos animales, purificación de grasas y aceites vegetales obtenidos de semillas, materia vegetal o materia animal.

Any activity to extract vegetable oil from seeds and other vegetable matter, the processing of dry residues to produce animal feed, the purification of fats and vegetable oils derived from seeds, vegetable matter and/or animal matter.


Extracción de aceite vegetal de semillas y otras materias vegetales, elaboración de residuos secos para producir piensos animales, purificación de grasas y aceites vegetales obtenidos de semillas, materia vegetal o materia animal.

Any activity to extract vegetable oil from seeds and other vegetable matter, the processing of dry residues to produce animal feed, the purification of fats and vegetable oils derived from seeds, vegetable matter and/or animal matter.


33. Opina que la reformulación de los productos constituye un instrumento eficaz para reducir el consumo de grasas, azúcar y sal en nuestros regímenes alimentarios y acoge con satisfacción las medidas adoptadas por algunos fabricantes y distribuidores en este sentido; observa que hasta la fecha tan sólo un 5 % del total de compromisos voluntarios contraídos en el marco de la Plataforma guardan relación con el desarrollo de productos; pide a la Comisión, a los Estados miembros, a los fabricantes, a los minoristas y a los ...[+++]

33. Believes that product reformulation is a powerful tool for reducing the intake of fat, sugar and salt in our diets and welcomes the steps taken by a few manufacturers and retailers to move in this direction; notes that to date only 5% of the total voluntary commitments made under the Platform relate to product development; calls on the Commission, Member States, manufacturers, retailers and caterers to step up efforts to ensure that manufacturers, retailers and caterers reduce fat, sugar and salt levels in foods; calls on manufacturers to use product reformulation not just to launch new, sometimes more expensive brands, but to prioritise ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
33. Opina que la reformulación de los productos constituye un instrumento eficaz para reducir el consumo de grasas, azúcar y sal en nuestros regímenes alimentarios y acoge con satisfacción las medidas adoptadas por algunos fabricantes y distribuidores en este sentido; observa que hasta la fecha tan sólo un 5 % del total de compromisos voluntarios contraídos en el marco de la Plataforma guardan relación con el desarrollo de productos; pide a la Comisión, a los Estados miembros, a los fabricantes, a los minoristas y a los ...[+++]

33. Believes that product reformulation is a powerful tool for reducing the intake of fat, sugar and salt in our diets and welcomes the steps taken by a few manufacturers and retailers to move in this direction; notes that to date only 5% of the total voluntary commitments made under the Platform relate to product development; calls on the Commission, Member States, manufacturers, retailers and caterers to step up efforts to ensure that manufacturers, retailers and caterers reduce fat, sugar and salt levels in foods; calls on manufacturers to use product reformulation not just to launch new, sometimes more expensive brands, but to prioritise ...[+++]


32. Opina que la reformulación de los productos constituye un instrumento eficaz para reducir el consumo de grasas, azúcar y sal en nuestros regímenes alimentarios y acoge con satisfacción las medidas adoptadas por algunos fabricantes y distribuidores en este sentido; observa que hasta la fecha tan solo un 5 % del total de compromisos voluntarios contraídos en el marco de la Plataforma guardan relación con el desarrollo de productos; pide a la Comisión, a los Estados miembros, a los fabricantes, a los minoristas y a los ...[+++]

32. Believes that product reformulation is a powerful tool for reducing the intake of fat, sugar and salt in our diets and welcomes the steps taken by a few manufacturers and retailers to move in this direction; notes that to date only 5% of the total voluntary commitments made under the Platform relate to product development; calls on the Commission, Member States, manufacturers, retailers and caterers to step up efforts to ensure that manufacturers, retailers and caterers reduce fat, sugar and salt levels in foods; calls on manufacturers to use product reformulation not just to launch new, sometimes more expensive brands, but to prioritise ...[+++]


La restricción del uso de los materiales especificados de riesgo es aplicable a este producto, a lo que se añade la purificación obligatoria de las grasas extraídas hasta el 0,15 % de impurezas no solubles que se establece en el Reglamento (CE) nº 1774/2002.

The restriction on the use of specified risk material is applicable in addition to the mandatory purification of rendered fat at 0.15% insoluble impurities in Regulation (EC) No 1774/2002.


bien los componentes responsables del color, es decir, éster etílico de ácido beta-apo-8'-caroténico en forma de compuesto soluble en la grasa láctea, en una proporción mínima de 20 ppm,

compounds responsible for the colour, i.e. ethyl ester of beta-apo-8'-carotenoic acid in the form of a compound soluble in the milkfat, in a proportion of at least 20 ppm;


La oficina humanitaria de la Unión Europea se movilizó en un tiempo récord y quisiera felicitar a los responsables de la Comisión Europea por su rápida intervención con un paquete de medidas que cubrió, desde las primeras horas, acciones en favor de ayuda alimentaria, de alojamiento temporal, de suministro de productos para la purificación del agua y de entrega de medicamentos.

The European Union humanitarian office mobilised in record time, and I should like to congratulate those responsible in the European Commission on their rapid intervention with a package of measures which, right from the first few hours, included food aid, temporary accommodation, supplies of products for purifying water and deliveries of medicines.


Uno de los elementos fundamentales de este procedimiento es la utilización de la desviación típica del proceso estándar del contenido de materias grasas de la mantequilla fabricada de acuerdo con un determinado pliego de condiciones en una planta de producción específica y conocida de antemano por las autoridades responsables del control en los Estados miembros en que se presente la declaración de despacho a libre práctica.

An essential element of this procedure is the use of a typical process standard deviation of the fat content of butter made according to a defined specification in a specified production plant and known in advance by the control authorities in Member States where the declaration for release into free circulation in the Community is presented.


w